Lockas du av ett varierande arbete med högt tempo där du tillsammans med härliga kollegor får planera arbetet? Har du även ett intresse för personal och rekrytering, eller tidigare erfarenheter inom området? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Om oss:

Hall Media Logistik är en del i koncernen Bonnier News. Hall Media distribuerar tidningstitlarna Jönköpings-Posten, Smålands-Tidningen, Vetlanda-Posten, Tranås Tidning, Smålands Dagblad, Värnamo Nyheter, Smålänningen, Falköpings Tidning, Västgöta-Bladet, Skaraborgs Läns Tidning. Vi distribuerar i Jönköping, Kronoberg, Västergötland, VGG, och Höglandet. Våra kulturella värderingar inom företaget är öppenhet, engagemang, integritet och affärsmässighet.

Arbetsbeskrivning:

Som budansvarig hos oss på Hall Media Logistik kommer du att få arbeta i ett mindre team där vi tillsammans bl.a. planerar och organiserar arbete för vår personal, under dagtid. Våra anställda är tidningsdistributörer/tidningsbud som arbetar nätter. Du kommer att till en början få vara med och hjälpa till i rekryteringsprocessen då vi ska planera och tillsätta tjänster inför sommarsemestern. Därefter vikarierar du som budansvarig för de budansvariga som går på semester under sommaren. Dina centrala uppgifter kommer att vara att rekrytera, planera och organisera arbete för tidningsbuden. Ingen dag är den andra lik och därför är viktigt att du är drivs av problemlösning och är stresstålig.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Har mycket god datorvana
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Är flexibel och kan anpassa sig till ändrade förutsättningar
  • Har ett strukturerat och effektivt arbetssätt
  • Har hög känsla för service och team-arbete, samt ett intresse för att hjälpa till

Det är meriterande om du:

  • Har tidigare erfarenheter inom personalarbete och/eller rekrytering
  • Har relevant utbildning/studerande inom personalvetenskap eller liknande

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Anställningsform:

Visstidsanställning med start 29/3 fram till mitten av Augusti. Heltid (dagtid). Möjlighet för kort ledighet innan första semesterperioden.

Känner du att detta stämmer in på dig? Ansök redan idag då vi behandlar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag: 10/3.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Larglinda Sopaj
larglinda.sopaj@bonniernews.se

 

Gör din ansökan här!