Pressmeddelande/ Press release

Philip Widner blir ny vd för Bonnier News distributionsbolag Prolog när Fredrik Hernnäs går i pension till sommaren. Genom detta blir Philip Widner vd för Bonnier News samtliga distributionsbolag. Philip Widner är sedan tidigare vd för Bonnier News två andra distributionsbolag, Nim Distribution och Hall Media Logistik. När han nu tar över efter Fredrik Hernnäs får Bonnier News-koncernens samtliga distributionsbolag en gemensam ledare. Philip Widner tillträder som vd den 1 maj 2023 och Fredrik Hernnäs slutar den 30 juni 2023.

 

Distribution company Prolog gets a new CEO

Philip Widner has been appointed the new CEO of Bonnier News’ newspaper distribution company Prolog, taking over when current CEO Fredrik Hernnäs retires in the summer. The new role means Philip Widner will become CEO of all of the newspaper distribution companies within Bonnier News. Philip Widner already serves as CEO of Bonnier News’ two other distribution companies, Nim Distribution and Hall Media Logistik. His taking over from Fredrik Hernnäs means all the Bonnier News group’s newspaper distribution companies will have one common leader. Philip Widner takes over as CEO on May 1, 2023 and Fredrik Hernnäs leaves on June 30, 2023.