Välkomna/Welcome Linn och Kimmy!

Välkomna/Welcome Linn och Kimmy!

(English below)

Vi hälsar våra nya kollegor Linn Joriksson och Kimmy Fast varmt välkomna till Distriktsplaneringsgruppen, på Hall Media Logistik!

Linn är en erfaren administratör som bland annat varit distributionsansvarig på Svensk Direktreklam, Sales Support på DB Schenker och kommer närmast från en roll som projektkoordinator på Sesol. Hon är uppväxt i Gränna och bor idag i Jönköping med sin man och två barn.
Kimmy är en sann globetrotter som har kombinerat studier och jobb med sitt resande i världen. Han har arbetat både på Arla och Ikea med logistik planering och projektledning bl. a. som gruppchef. Men är nu han tillbaka i Jönköping där han är uppvuxen.

Linn och Kimmy börjar hos oss 15 december.

We warmly welcome our new colleagues Linn Joriksson and Kimmy Fast to the District Planning Group, at Hall Media Logistik!

Linn is an experienced administrator who has, among other things, been distribution manager at Svensk Direktreklam, Sales Support at DB Schenker and comes most recently from a role as project coordinator at Sesol. She grew up in Gränna and today lives in Jönköping with her husband and two children.
Kimmy is a true globetrotter who has combined studies and work with his travels around the world. He has worked both at Arla and Ikea with logistics planning and project management, among others. a. as group manager. But he is now back in Jönköping, where he grew up.

Linn and Kimmy start with us on December 15.